FAQ

Spørsmål om booking av Online Services

Se vår side "Tjenester". Her beskriver vi alle 3 tjenestene. Har du flere spørsmål send oss en e-post til post@organisertkaos.no

Du vil motta en PDF med inspirasjon / konsepter, en produkt handleliste, en organisasjonsplan med anvisninger om produktplassering, og smarte tips og triks som setter prikken over i’en i ditt prosjekt.

Vi anbefaler at du booker en gratis konsultasjonstime for tips og råd til å komme i gang. Gjennom våre tjenester som Online Service kan du ta prosjektet i ditt tempo og vi sender deg det du trenger - slik at du i ro og orden kan bruke den tiden du vil. Vi anbefaler at du starter i det små, med f.eks en del av skapet, en skuff, eller et rom av gangen. Det kan være overveldende å starte med et helt rom, men hvis du starter med én bestemt del i rommet så ser du fort fremgang og blir motivert for fortsettelsen!

Tips: Start med prosjekter som f.eks kjøkken, bad eller lignende der hvor “renseprosessen” er mindre emosjonell enn barnerom, klesskap etc.

F.eks hvordan du kan starte på ditt kjøkken:
1. Velg å begynne med skap, skuffer eller kjøleskap. 
2. Tøm hele skap/skuff/kjøleskap og plasser på et bord.
3. Se gjennom datoer og rens der det er behov. 
4. Vask over skap/skuff/kjøleskap.
5. Se på forslag til innredning/organisering tilsendt fra oss. 
6. Bruk det du har fra før av organiseringsprodukter eller kjøp i vår nettbutikk.
7. Innred skap/skuff/kjøleskap med KUN organiseringsprodukter. Se hva som passer hvor og flytt om til du er fornøyd. Vi gir deg tips til dette!
8. Når systemet er på plass, begynn å legg på plass varene du tok ut av skapet.
9. Sett på etiketter for å tydelig skille hva som er hva og som gjør det enkelt å holde systemet du har satt opp.
10. Nyt orden i ditt skap/skuff/kjøleskap!

Med våre tjenester gir vi deg en rekke tips og triks, og du betaler kun for tjenesten ingen produkter om du ikke ønsker det. Vi hjelper deg med å sette et system, uansett budsjett! Book en gratis konsultasjonstime så kan vi sammen se hva vi kan hjelpe deg med. Det er ingen forpliktelser ved booking av dette.

Når du bestiller en tjeneste velger du rom/område i nedtrekksmenyen. Dette er de vanligste områdene vi organiserer. Hvis du ikke ser rommet/området du leter etter, velger du “Annet”.

Jo mer detaljert du er, jo bedre kan vi skreddersy en organiseringsplan for deg.

For eksempel, prøv å være mer spesifikk enn "mat" til kjøkkenskap og "klær" til et skap. Send i det minste en liste over alle grupperingene/elementene for rommet/skap/hyller/område:

F.eks for et skap: bukser, topper, gensere, kjoler, treningstøy etc.

F.eks for et kjøkken: Tørrvarer som pasta, korn, mel, ris etc. Skap: kjøkkenutstyr til baking, servise etc.


Vi anbefaler produkter fra vår egen nettside dersom vi ser det fornuftig. Når det ikke er det beste alternativet vil vi sende forslag til andre produkter fra andre leverandører som vi mener kan passe.