møt maiken fra

ORGANISERT KAOS

organiserings-tjenester og produkter fra egen nettbutikk

Med stor interesse for organisering og design var Maiken stadig på jakt etter komplette organiseringsserier og systemer. Ideen bak Organisert Kaos kom som et resultat av å prøve å finne det perfekte system som både er funksjonelt og estetisk på samme tid. Å ha et system til ting og tang som fungerer i en hektisk hverdag er uvurderlig. I mangel på gode organiserings-produkter og tjenester rundt dette, tok Maiken saken i egne hender og startet selskapet, Organsiert Kaos.

Kan du få hjelp til å rydde og organisere spør du? Ja, vårt konspet er å tilby unike produkter og tjenester som hjelper deg å få orden i hjemmet. Vi tilbyr organiseringstjenster hvor vi tar oss av alt fra rydding, sortering, organsiering og produktinnkjøp.

Tenk om alt i hjemmet kunne ha sin plass og være visuelt fint på samme tid? Som prikken over ìen, har vi et øye for design og interiør som er med oss i alt vi gjør, og som gir prosjektet det lille ekstra. Det finnes et hav av muligheter og systemer for å organisere. Noe er varig, andre sklir ut. Med de riktige produktene og litt hjelp på veien, gir vi deg et effektivt og varig system som fungerer. Å lete etter smarte organiserings-produkter kan i seg selv være utfordrende og tidkrevende. Vi har derfor samlet det vi mener er det beste produktene - som gir deg drømmesystemet.

Organisert Kaos er ikke for én type. De fleste av oss har et behov for ro og orden i hjemmet. Våre produkter og tjenester er for alle. Vår visjon er å hjelpe og inspirere deg slik at du kan få ditt drømmesystem, uten at det går på bekostning av tid og design.

Se hvilke tjenester vi tilbyr og ta en titt på produkter som gjør organisering enkelt, funksjonelt og stilrent. Følg oss på Instagram @organisertkaos.no for mer inspirasjon til organisering!