møt maiken fra

ORGANISERT KAOS

Organisert Kaos har alt du trenger for å organisere hjemme!

Med stor interesse for organisering og design var Maiken stadig på jakt etter komplette organiseringsserier og systemer. Ideen bak Organisert Kaos kom som et resultat av å prøve å finne det perfekte system som både er funksjonelt og estetisk på samme tid. Å ha et system til ting og tang som fungerer i en hektisk hverdag er uvurderlig. I mangel på gode organiseringsprodukter i Norge tok Maiken saken i egne hender og startet selskapet, Organsiert Kaos.

Tenk om alt i hjemmet kunne ha sin plass og være visuelt fint på samme tid? Som prikken over ìen, har vi et øye for design og interiør som er med oss i alt vi gjør, og som gir prosjektet det lille ekstra. Det finnes et hav av muligheter og systemer for å organisere. Noe er varig, andre sklir ut. Med de riktige produktene og litt hjelp på veien, gir vi deg et effektivt og varig system som fungerer. Å lete etter smarte organiserings-produkter kan i seg selv være utfordrende og tidkrevende. Vi har derfor samlet det vi mener er det beste produktene - som gir deg drømmesystemet.

Organisert Kaos er ikke for én type. De fleste av oss har et behov for ro og orden i hjemmet. Våre produkter og tjenester er for alle. Vår visjon er å hjelpe og inspirere deg slik at du kan få ditt drømmesystem, uten at det går på bekostning av tid og design.

Vi hjelper deg gjerne å lage et system som passer ditt hjem. Send oss en e-post til post@organisertkaos.no for bistand, og ta en titt på våre produkter som gjør organisering enkelt, funksjonelt og stilrent. Følg oss på Instagram @organisertkaos.no for mer inspirasjon til organisering!